Varaus- ja peruutusehdot

Smash Centerissä vuorot maksetaan kassalle asiakaspalvelun aukioloaikoina. Smash Centerin vuorot on mahdollista maksaa kassalle kuluvan kuun aikana ennen kuin vuorot laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä, jolloin laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Verkkomaksu ei ole käytössä Smash Centerin vuorojen maksamiseen.

Olarin Tennishallissa, Kaisaniemen tenniskentillä ja Arena Center Myllypurossa toimii ainoastaan verkkomaksu. Olarin Tennishallin ja Kaisaniemen tenniskenttien vuorot voi maksaa heti verkkomaksuina tai myöhemmin vielä saman kuun aikana käyttäjätilin Omat varaukset -sivulla ennen kuin vuorot laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä, jolloin laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Arena Center Myllypuron vuorot tulee maksaa heti verkkomaksulla, muuten varaus ei vahvistu.

Irtovarauksen peruminen 1.1.2021 ja sen jälkeisille vuoroille on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua. Jos pelivuoron alkuun on alle 24 tuntia, voi vuoron laittaa myyntiin. Vakiovuoroja ei voi peruuttaa, mutta ne voi laittaa myyntiin ennen vuoron alkua. Jos irto- tai vakiovuoro ei mene kaupaksi, on varaaja maksuvelvollinen. Varaukset voi perua ja laittaa myyntiin käyttäjätilin Omat varaukset -sivulla.

Mikäli vuoroa ei ole maksettu kokonaan tai peruttu ajoissa, se laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Vuoron varaaja on maksuvelvollinen maksamaan koko vuoron hinnan.

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua, jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Halliyhtiö Finland Tennis Oy:llä on oikeus perua varaus tilanteen vaatiessa, esim. kisojen vuoksi.