Ohjeet


Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja.

Vuorojen maksaminen

Smash Centerissä vuorot maksetaan kassalle asiakaspalvelun aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä.

Olarin Tennishallissa ja Kaisaniemen tenniskentillä toimii ainoastaan verkkomaksu.

Verkkomaksut

Olarin Tennishallin ja Kaisaniemen tenniskenttien varaukset voi maksaa ennalta verkkomaksuna. Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut varauksesi viimeistään 4 tuntia ennen varauksesi alkua, jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen. Laskutettavaksi jätettyihin vuoroihin lisätään laskutuslisä. Laskutuslisä ei koske kuitenkaan liigaotteluiden varauksia, joita ei voi maksaa verkkomaksuna. Toistaiseksi myöskään vakiovuoroja ei voi maksaa verkkomaksuna.

Valot

Smash Centerissä ja Olarin Tennishallilla valot syttyvät 2 min ennen vuoron alkua ja sammuvat automaattisesti 4 min vuoron jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti kellon soiton jälkeen.

Varauksen peruminen

Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 4 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 4 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua.

Nettivarauksen voi perua Omat varaukset -sivulta ja muut varaukset asiakaspalvelun aukioloaikoina asiakaspalvelun kautta.

Mikäli vuoroa ei ole maksettu kokonaan tai peruttu ajoissa, niin se laskutetaan seuraavan kuun vaihteessa varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Vuoron varaaja on maksuvelvollinen hoitamaan koko vuoron hinnan.

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut varauksesi viimeistään 4 tuntia ennen varauksesi alkua, jää maksettu summa saldoksi tunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Mikäli kenttä myydään vakiovuoroksi, vakiovuoron haltijalla on oikeus peruuttaa irtovaraus.

Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi


Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 4 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Kaisaniemi

HUOMIO!
Kaisaniemen Tenniskentät toimivat omatoimisesti kulunhallintajärjestelmän kautta omilla tunnuksilla.

Sateen tehdessä kentistä pelikelvottomia, asiakkaan tulee perua vuoro heti Smash Centerin asiakaspalveluun (puh. 09-341 7130 tai fite@finlandtennis.com). Muussa tapauksessa vuoro laskutetaan.

Kenttien avain (kenttä 2) löytyy pukuhuoneen seinältä tennismaila-avaimenperästä. Muista palauttaa avain samaan paikkaan tuntisi jälkeen seuraavaa asiakasta varten. WC:n avaimen saa pyydettäessä kenttien viereisestä kesäkioskista kioskin aukioloaikoina tennismailaa näyttämällä. WC sijaitsee hiekkakentän vieressä olevan huoltorakennuksen vasemmanpuoleisen oven takana, huoneen perällä oikealla. Ovi tulee aina pitää lukittuna ja valot sammutettuina WC:n käytön jälkeen. Mikäli kesäkioski ei ole avoinna, ei valitettavasti ole mahdollisuutta käyttää wc:tä.


Kaisaniemi: Käyttöohje kulunhallintajärjestelmälle

Tenniskenttien pukuhuoneiden oville on asennettu kuluhallintajärjestelmä.

Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus Kaisaniemen kentille, niin varausjärjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi yksilöllisen kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on katsottavissa aina Omat tiedot -välilehdeltä sekä varauksen yhteydessä varauksen vahvistus sivulta.

Oven avaaminen PIN-koodilla

  • Näppäile PIN-koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta
  • Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen
  • Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan
  • Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 30 min ennen ja jälkeen varauksen
Huom!
Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.


Lisätietoja: Finland Tennis Oy Varikkotie 4 00900 Helsinki 09-3417130, 040-5110666