Ohjeet

Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.

Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Omat varaukset

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja ja maksamaan maksamattomia vuoroja verkkomaksulla (ks. alla Verkkomaksut).

Vuorojen maksaminen

Smash Centerissä vuorot maksetaan kassalle asiakaspalvelun aukioloaikoina. Katso aukioloajat tästä. Smash Centerin vuorot voi maksaa kassalle kuluvan kuun aikana ennen kuin vuorot laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä, jolloin laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Verkkomaksu ei ole käytössä Smash Centerin vuorojen maksamiseen.

Olarin Tennishallissa, Arena Center Myllypurossa ja Kaisaniemen tenniskentillä ei ole halliyhtiön kassa- ja asiakaspalvelupistettä, vaan näissä toimipaikoissa on käytössä ainoastaan verkkomaksu.

Verkkomaksut Olarin Tennishallissa, Kaisaniemen tenniskentillä ja Arena Center Myllypurossa

Olarin Tennishallin varaukset voi maksaa verkkomaksuna ennen tai jälkeen pelivuoron kuluvan kuun loppuun mennessä. Mikäli haluat käyttää käyttäjätilisi saldoa maksamiseen, maksa vuoro heti varauksen yhteydessä. Myöhemmin maksettaviin varauksiin ei voi enää käyttää saldoa. Maksamattomat vuorot näkyvät käyttäjätilin kohdassa Omat varaukset. Mikäli Olarin Tennishallin vuoroa ei makseta kuluvan kuun aikana verkkomaksuna, vuoro laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä ja laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Laskutuslisä ei koske kuitenkaan liigaotteluiden varauksia, joita ei voi maksaa verkkomaksuna.

Arena Center Myllypuron padelkentille ja Kaisaniemen tenniskentille tekemäsi varaukset maksetaan heti verkkomaksulla, muuten varaus ei vahvistu. Mikäli haluat käyttää käyttäjätilisi saldoa maksamiseen, maksa vuoro heti varauksen yhteydessä (varausvaihe 1/3). Mikäli et heti maksa vuoroa, on -maksulinkki voimassa 20 min käyttäjätilin kohdassa Omat varaukset. Mikäli ko. vuoroa ei tämän ajan kuluessa makseta, varaus sekä maksulinkki poistuvat käyttäjätililtäsi.

Verkkomaksua ei palauteta. Irtovarauksen peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua, jolloin maksettu summa jää saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Vakiovuorot Olarin Tennishallissa, Kaisaniemen tenniskentillä ja Arena Center Myllypurossa maksetaan verkkomaksuna käyttäjätilin kohdassa Omat varaukset kuluvan kuun loppuun mennessä. Muuten vakiovuorot laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä ja laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €.

Varauksen peruminen

Irtovarauksen peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua. Jos pelivuoron alkuun on alle 24 tuntia, voi vuoron laittaa myyntiin. Vakiovuoroja ei voi peruuttaa, mutta ne voi laittaa myyntiin ennen vuoron alkua. Jos irto- tai vakiovuoro ei mene kaupaksi, on varaaja maksuvelvollinen. Varaukset voi perua ja laittaa myyntiin käyttäjätilin Omat varaukset -sivulla.

Mikäli vuoroa ei ole maksettu kokonaan tai peruttu ajoissa, se laskutetaan seuraavan kuun 1. päivänä varaajalta ja laskuun lisätään laskutuslisä 4,50 €. Vuoron varaaja on maksuvelvollinen maksamaan koko vuoron hinnan.

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua, jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.

Halliyhtiö Finland Tennis Oy:llä on oikeus perua varaus tilanteen vaatiessa, esim. kisojen vuoksi.

Valot

Smash Centerissä, Olarin Tennishallilla ja Arena Center Myllypurossa valot syttyvät 2 min ennen vuoron alkua ja sammuvat automaattisesti 4 min vuoron jälkeen. Pelaajien tulee olla valmiina poistumaan pelikentältä heti kellon soiton jälkeen.

PELIVÄLINEIDEN VUOKRAUS

Smash Centerissä voit vuokrata kaikkien mailapeliemme mailoja ja palloja. Katso hinnat tästä.

Olarin tennishallissa ja Kaisaniemen tenniskentillä ei ole asiakaspalvelupistettä ja pelivälineiden vuokraus ei ole mahdollista.

Arena Center Myllypuron padelkenttien verkkovarauksen yhteydessä voit vuokrata ja maksaa yhden tai useamman padel-mailan (5€/krt/maila). Vuokramailat luovutetaan Arena Centerin asiakaspalvelussa sähköpostiisi tullutta varausvahvistusta vastaan (varausvahvistus löytyy myös Omat varaukset -sivulta). Halutessasi saat mailavuokran yhteydessä käyttöösi pelin ajaksi maksutta käytetyt padelpallot tai voit ostaa omat uudet pallot Arena Centerin asiakaspalvelusta. Padelmailoja voi myös vuokrata paikan päällä Arena Centerin asiakaspalvelusta, tällöin hinta on 8€/krt/maila.


Käynti Kaisaniemen tenniskentille ja pukuhuoneisiin

HUOMIO!
Kaisaniemen tenniskentät toimivat omatoimisesti kulunhallintajärjestelmän kautta omilla tunnuksilla. Kaisaniemen tenniskentillä ei ole asiakaspalvelupistettä ja pelivälineitä ei voi vuokrata.

Sateen tehdessä kentistä pelikelvottomia, asiakkaan tulee perua vuoro heti Smash Centerin asiakaspalveluun (puh. 09-341 7130 tai fite@finlandtennis.com). Muussa tapauksessa vuoro laskutetaan.

Kenttien avain (kenttä 2) löytyy pukuhuoneen seinältä tennismaila-avaimenperästä. Muista palauttaa avain samaan paikkaan tuntisi jälkeen seuraavaa asiakasta varten. WC:n avaimen saa pyydettäessä kenttien viereisestä kesäkioskista kioskin aukioloaikoina tennismailaa näyttämällä. WC sijaitsee hiekkakentän vieressä olevan huoltorakennuksen vasemmanpuoleisen oven takana, huoneen perällä oikealla. Ovi tulee aina pitää lukittuna ja valot sammutettuina WC:n käytön jälkeen. Mikäli kesäkioski ei ole avoinna, ei valitettavasti ole mahdollisuutta käyttää wc:tä.


Kaisaniemi: Käyttöohje kulunhallintajärjestelmälle

Tenniskenttien pukuhuoneiden oville on asennettu kuluhallintajärjestelmä.

Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus Kaisaniemen kentille, niin varausjärjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi yksilöllisen kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on katsottavissa aina Omat tiedot -välilehdeltä sekä varauksen yhteydessä varauksen vahvistus sivulta.

Oven avaaminen PIN-koodilla

  • Näppäile PIN-koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta
  • Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen
  • Näppäilyvirheen jälkeen odota 30 sekuntia ja näppäile koodi uudestaan
  • Oven avaaminen PIN-koodilla toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 30 min ennen ja jälkeen varauksen
Huom!
Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.


Lisätietoja: Finland Tennis Oy / Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Puh. 09 341 7130, 040 511 0666


Verkkomaksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi